top of page

Invertek Frequentieregelaars

Invertek produceert meer dan 15 jaar frequentieregelaars en het bedrijf in Wales in Groot Brittannië is gegroeid naar een onderneming met ruim 200 medewerkers en in ruim 80 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Ook is het succes in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Hiflex heeft zich de laatste jaren enorm ingezet om Invertek op de “Nederlandse” kaart te zetten. Dit is mede geslaagd door het ijzersterke Invertek concept EASY-TO-USE.

‘Het inbedrijfstellen van een frequentieregelaar kan tenslotte ook eenvoudig en snel’

Een decennium geleden werden de frequentieregelaars nog veelal door elektrisch georiënteerde technici in bedrijf gesteld. Vandaag de dag worden de werktuigkundigen ook breder opgeleid en komen door de steeds bredere inzetbaarheid van frequentieregelaars hiermee in aanraking. Een doorzichtige en niet complexe mogelijkheid tot inbedrijfstelling van de regelaar is dan gewenst. Invertek heeft dit tien jaar geleden al onderkend en het gebruikersgemak van de regelaars steeds bij het ontwerp centraal gesteld. Terwijl sommige regelaars 300 tot 900 instelparameters hebben, staan er bij Invertek 50 in de E2 serie en 100 in de HVAC serie ter beschikking waarmee men alles kan instellen. Door het complete programma regelaars waarvan een deel in IP55 en IP66 ter beschikking staat en het enorme gebruiksgemak heeft Invertek een zeer sterke groei doorgemaakt. De productiecapaciteit zal de komende jaren worden verdubbeld.

Het EASY-TO-USE concept zorgt ervoor dat het in gebruik nemen wel heel gemakkelijk en snel gaat. Dit komt de inbedrijfsteltijd ten goede.
Invertek frequentieregelaars onderscheiden zich vooral door de volgende eigenschappen:

 

  • Zeer eenvoudig in bedrijf te stellen
  • Alle series zijn voorzien van een ingebouwd netfilter
  • Hoge prestaties
  • Robuust en betrouwbaar
  • Vermogensbereik tot en met 160kW
  • Zeer aantrekkelijke IP55 en IP66 series
  • Voldoen aan de internationale standaarden RohS , c UL us, CE, SGS, V, CTick, DNV (E2, P2)

 

Besturingen en Terugkoppeling 

bottom of page