top of page

HISTORIE                         Begin jaren negentig was er de gedachte om met kennis, flexibiliteit en topproducten een aparte plaats in de aandrijftechniek te veroveren. Daar waar men voor een standaard aandrijving op “elke hoek van de straat” terecht kan, moet men zich onderscheiden van de rest. Wijze woorden waar een gedegen opleiding, een “open mind” instelling en een 24 uurs gedrevenheid achter moeten staan. De tientallen jaren kennis van omspannings- en elektromechanische aandrijftechniek werden opgedaan in diverse takken van de aandrijftechniek. En juist deze kennis moest gedeeld kunnen worden met u als klant en niet intern gebruikt worden om plompverloren een aandrijving te willen verkopen. Samenspraak is de beste filosofie.

 

DE START                         In 1994 werd de stap genomen en werd Aandrijftechniek Dinnissen Roermond opgericht. Een keuze waar niemand spijt van heeft gehad. Vele klanten kennen ondertussen de kracht van ADR en benutten deze dan ook dagelijks ten gunste van hun eigen activiteiten en producten. De kracht van ADR om door mee te denken de juiste aandrijving en bijbehorende componenten te kiezen zodat een goed werkende aandrijving zonder poespas geleverd wordt, is alom geprezen. Niet de grootste te willen zijn, maar groots in kennis te worden en deze te kunnen delen, was de gedachte die nog elke dag gebruikt en uitgedragen wordt.

 

ACTIVITEITEN                  Onder de activiteiten van ADR vallen advies bij de juiste keuze van de aandrijving, verkoop van een compleet pakket, waardoor een “kant en klare” aandrijving wordt verkregen en men niet afzonderlijk op zoek hoeft naar losse componenten die nog benodigd zijn, het verzorgen van reparatie en/of vervanging van alle merken daar waar dit nodig is, in verband met de uitwisselbaarheid van de bestaande aandrijving.

Bedrijfsprofiel

Contactgegevens

Rechtsvorm                    ADR is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Roermond onder nummer 130 36231 als zijnde een Vof. De originele naam is Vof ADR Aandrijftechniek Dinnissen Roermond met als handelsnaam ADR.

Route en adres

ADR is gevestigd in Roermond aan de snelweg A73 (afrit 21). Deze locatie ligt midden in het Euregio gebied waardoor we zeer goede relaties en transport verbindingen hebben met Duitsland en België

Aandrijftechniek Dinnissen Roermond

Solvayweg 18

6049 CP Herten-Roermond

Nederland

bottom of page